پشتیبانی 24 ساعته در واتساپ
Close and go back to page
  • تلفن : 6~66431661 (021) 98+
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

کترینگ ارزان در تهران


کترینگ ارزان در تهران، مسافران تفریحی، کسانی هستند که به تنهایی یا با دوستان و اعضای خانواده خود برای بازدید از نقاط مورد علاقه، دیدار خویشاوندان یا دلایل دیگر سفر می‌کنند. این مسافران نسبت به مشتریان شرکتی و مسافران گروهی در برنامه ریزی سفر، انعطاف‌پذیری بیشتری دارند.

در صورتی که هر سوالی در رابطه با رزرو اتاق یا برگزاری مجالس در هتل آورین یا کافه رستوران آورین دارید با ما در مجموعه هتل آورین تماس بگیرید.

کترینگ ارزان در میدان انقلاب  تهران

آن ها بیشتر در جستجوی مکانی برای اقامت در مسیر سفر می باشند و توجه چندانی به رزرواسیون قبلی ندارند، با این حال برخی از افراد گروه ممکن است برای تضمین آسودگی سفر، رزرو خود را در هتل انجام دهند. این گروه ها متشکل از مجردها، زوج های متاهل، خانواده های جوان، شهروندان مسن و دانشجویان می باشند. برخی از روش‌های مختلفی که مسافران تفریحی می توانند برای رزرو اتاق از آن ها استفاده کنند عبارت است از: آژانس های مسافرتی، شماره تلفن های رایگان و سیستم های رزرواسیون الکترونیکی و به روز.

 اگرچه استفاده از آژانس های مسافرتی برای انجام رزرواسیون در بین مسافران تفریحی نسبت به گروه های تجاری طرفداران کمتری دارد، اما استفاده از امکانات خرید که آژانس های مسافرتی ارائه می‌کنند، کترینگ ارزان در تهران را تشویق می‌کند تا روابط تجاری مستحکمی به آژانس ها برقرار کنند. در واقع هتل ها، آژانس های مسافرتی را به عنوان مکمل بخش بازاریابی و فروش خود می‌دانند. کمیسیونی که یک هتل برای پذیرش یک رزرواسیون انجام شده به وسیله آژانس های مسافرتی به آن ها پرداخت می‌کند، معمولا ده درصد یا مقدار بیشتری از نرخ اتاق است که در مقایسه با افزایش حجم فروش و موقعیتی که یک آژانس می تواند برای هتل ایجاد کند، چندان زیاد نیست.

روش دیگری که مسافران تفریحی می توانند برای ذخیره جا به کار گیرند، استفاده از شماره تلفن رایگان است. تماس با این شماره ها که در دفاتر راهنمای مسافرتی و دفاتر تلفن فهرست شده اند، وضعیت رزرو و هزینه دقیق را در اختیار مسافران تفریحی قرار می‌دهد. روش سوم موجود برای مسافرت تفریحی، سیستم رزرواسیون سراسری است.

این گزینه، شیوه ای سریع برای دستیابی مسافران به یک هتل خاص از طریق یک سیستم رزرو سراسری و بین‌المللی است. مسافرانی که سفرهای بلندمدت یا سفر به مناطق نا آشنا را برنامه‌ریزی می‌کنند معمولاً به دنبال تضمین کیفیت اماکن اقامتی، تمیزی و راحتی آن ها هستند. البته تضمین کیفیت مورد انتظار به وسیله اعتبار و شهرت ایجاد شده برای یک هتل در یک دوره زمانی طولانی، مسافر را برای استفاده از خدمات آن هتل متقاعد می سازد. با رشد آژانس های مسافرتی، مسافران بیشتری برای ذخیره اتاق در هتل ها به آژانس های مسافرتی روی آورده اند.

مقالات پیشنهادی: هتل در تهران ، رستوران با غذای فرنگی در تهران ، بهترین رستوران های غرب تهران 

پرسنل خدماتی و صندوق و مهمان داران نقش محوری در ارائه میهمان‌نوازی به میهمان ایفا می کند. در این مسئولیت، مجموعه‌ای از صحنه‌های خوشایند و ناخوشایند به وجود می آید. میهمانان، معمولا با برنامه ی تعطیلات خود آشنایی چندانی ندارند. هم چنین از روند کار در رستوران ها نیز بی اطلاع بوده و مشتاق یادگیری در این باره هستند تا از محیط جدید خود آگاهی پیدا کنند. برای درخواست اطلاعات، اغلب با اپراتور، صندوقدار، مهماندار، دربان و یا مسئول کترینگ ارزان در تهران هم صحبت می‌شود چون این افراد در معرض دید همگان قرار دارند و یا غیرمستقیم با میهمانان از طریق تلفن در ارتباط هستند. پرسنل صندوق نبض اصلی سازمان و جامعه محسوب می‌شوند.

ناهارها و شام های شیک و استراحت های قهوه در جلسات و رویداد ها مهم هستند. درست مانند استراحت موسیقی ، غذا مکث های لازم را در رویداد ها فراهم می کند. علاوه بر این ، اگر چیزهایی برای خوردن وجود داشته باشد ، ملاقات با افراد جدید را کم‌ تر می ‌کند. برای برآوردن نیازهای خود در هر مناسبتی ، یک سرویس پذیرایی غذایی را انتخاب کنید که نه تنها گزینه های منوی بی پایانی را ارائه می دهد ، بلکه مواردی را که مخصوص شما و مهمانان شما هستند ، ارائه می دهد. تصور کنید که فقط یک نفر تماس بگیرید که می تواند طیف گسترده ای از منو های پذیرایی را برای کودکان و بزرگسالان ، برای تولد ها و رویداد های شرکتی ، برای جشن عروسی و جشن فارغ التحصیلی ارائه دهد. این به یک دلیل مهم آرامش و رضایت شما را به ارمغان می آورد : نیازی نیست که برای رویداد های مختلف و مهمانانی با سبک زندگی متنوع به دنبال خدمات پذیرایی دیگر باشید . افراد در به خاطر سپردن غذای خوب در ذهن خود عالی هستند.

اغلب سبک خدمات بر انواع و انواع غذاهایی که کیترینگ می تواند ارائه دهد تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، غذاهایی که در طول یک پذیرایی بعد از ظهر توسط سرورها روی سینی ها منتقل می شوند ، باید به راحتی قابل کنترل باشند. شما نمی خواهید سس چکه کند و در طول یک مهمانی مهم باعث آشفتگی شود. پذیرایی برای رویداد های شرکتی می تواند دشوار باشد ، به خصوص با توجه به اینکه بسیاری از گزینه های پذیرایی کلاسیک به نوعی خسته کننده هستند. این غذا همیشه از گوشت گاو ، مرغ یا خوراکی های گیاهی است که در آن  مقداری غذای خوشمزه وجود دارد.

اما برای اینکه رویداد شرکتی شما واقعاً هیجان انگیز باشد ، باید گزینه های غذایی متنوعی را برنامه ریزی کنید. یک سرویس پذیرایی عالی می تواند منویی را طراحی کند که برای رویداد شما مناسب باشد و گزینه های متنوعی را برای مهمانان شما ایجاد کند. خواه یک جشن شرکتی ، جشن تعطیلات شرکتی یا کنفرانس شرکتی باشد ، یک غذا ساز خوب می‌تواند منوی هر نوع رویدادی را مدیریت کند. با غذاخوری خود بنشینید تا در مورد گزینه های مختلف منو برای رویداد خود بحث کنید ، و مطمئن شوید که برای هر نوع غذاخوری گزینه هایی را ارائه می دهید. کترینگ برای حفظ کیفیت و سلامت اکثر رویداد ها بسیار مهم است. غذای خوب مردم را دور هم جمع می کند و کترینگ ها غذای آماده را برای میهمانان ارائه می دهند. با این حال ، فقط تهیه یک رویداد کافی نیست ، باید به طور استثنایی به خوبی پذیرایی شود. این بدان معناست که برای یک رویداد بزرگ با جزئیات برنامه ریزی کنید. مراحلی که باید طی شود را در نظر بگیرید و آنها را یادداشت کنید. کارها را به اعضای خاص تیم اختصاص دهید. همه چیز را با وقت صرف برنامه ریزی کنید ، بنابراین تکمیل رویداد با موفقیت آسان است. یکی از بهترین راه‌ ها برای شروع برنامه‌ریزی ، مشاهده چک ‌لیست برای برگزاری یک رویداد است. به عنوان یک کترینگ ، داشتن تمام تنظیمات لازم برای میز ضروری است. چک لیست عناصر تزئینی و کاربردی را در نظر می گیرد. با ابزار و تجهیزات مناسب ، رویداد خیره کننده به نظر می رسد و مهمانان تمام آنچه را که برای خوردن نیاز دارند ، خواهند داشت. به عنوان میزبان ، با استخدام یک شرکت پذیرایی ، در زمان خود صرفه جویی کرده و استرس را کاهش خواهید داد. این به شما یک چیز کمتر برای سازماندهی می دهد تا بتوانید روی جنبه های دیگر رویداد که باید سازماندهی شوند تمرکز کنید. به جای اینکه خودتان غذا بپزید و سرو کنید ، می توانید به جای نگرانی در مورد غذا ، کمی برای استراحت و معاشرت در این مراسم وقت بگذارید. شرکت های پذیرایی حرفه ای می دانند که رعایت بهداشت مهم است. آنها اطمینان حاصل می کنند که غذای سرو شده تمیز و مناسب برای مصرف است. کیفیت غذا می تواند باعث ایجاد یا شکست یک رویداد شود. میهمانان خود را با غذاهای باکیفیت تحت تاثیر قرار دهید، غذایی که برای مدتی طولانی در مورد آن صحبت می کنند. استرس ناشی از برنامه ریزی غذا را از ذهن خود دور کنید ، استخدام یک شرکت پذیرایی حرفه ای یک چیز کمتر به شما می دهد که باید مدیریت کنید. پس از تمام تلاش ‌های سخت‌  تان برای برنامه ‌ریزی رویدادتان ، شما سزاوار زمانی هستید که استراحت کنید و با مهمانان خود هم ‌نشینی کنید.

 f/کترینگ ارزان در تهران

5 ویژگی یک سرویس پذیرایی عالی

خدمات پذیرایی یکی از امن ترین سرمایه گذاری های کارآفرینی است. اما برای ایجاد یک کسب و کار کیترینگ عالی ، به مجموعه مهارت خاصی نیاز دارید تا مشتریان را تحت تاثیر قرار دهید. برای کسانی که مدیریت یا برنامه ریزی برای راه اندازی یک سرویس پذیرایی دارن د، این پنج ویژگی ویژگی هایی هستند که هر کسب و کار کیترینگ باید آرزویش را داشته باشد

تجهیزات پذیرایی ، ایمنی و ارائه غذا از ملاحظات اصلی برای مشتریان در هنگام استخدام غذاخوری برای رویدادهای خود است. یک سرویس پذیرایی باید به مهمانان بدون توجه به تعداد آنها خدمات ارائه دهد. تجهیزات پذیرایی تجاری مناسب می تواند در دستیابی به این امر کمک کند. این نوع تجهیزات تضمین می کند که غذا به اندازه کافی ایمن و قابل ارائه برای شرکت کنندگان باشد.

خدمات مشتری مودبانه ، هنگامی که یک شرکت پذیرایی با مشتری کار می کند ، همه اعضای تیم باید مودب و با درایت باشند. هدف کسب و کار رضایت مشتری است. هر نشانه ای از بی تدبیری با مشتریان خوب پیش نمی رود. همه اعضای تیم باید در مورد دیپلماتیک بودن در هنگام برخورد با مشتریان و مهمانان آموزش ببینند. در غیر این صورت ، ممکن است نظرات بدی وجود داشته باشد.

تیم خدمات حرفه ای ، سرویس پذیرایی باید افراد کافی برای پذیرایی از میهمانان و نیازهای آنها داشته باشد. تیم باید غذا را آماده کند و میز بوفه را بر اساس آن تنظیم کند. بهترین شرکت پذیرایی در فضای باز معمولاً با یک تیم حرفه ای کار می کند - از سرورها گرفته تا کارکنان نظافت. اطمینان حاصل کنید که یک شرکت پذیرایی را استخدام کنید که کارکنان کافی برای انجام هر رویداد کوچک تا بزرگ را داشته باشد. علاوه بر این ، کارکنان پذیرایی که استخدام می‌شوند باید برای خدمات حرف ه‌ای و دوستانه شهرت خوبی داشته باشند. کترینگ ارزان در تهران تمامی این خدمات را به شما با کیفیت بالا ارائه می دهد. خدمات اضافی ، خدمات پذیرایی باید فراتر از صرف غذا باشد. برای افزودن فرصت های بیشتر به کسب و کار برای کسب درآمد، سرگرمی و تزئینات نیز ممکن است بخشی از نمونه کار شرکت باشد.

مقالات پیشنهادی: تهیه غذا میدان انقلاب ،  هتل در تهران ، هتل آپارتمان در تهران ، هتل لاکچری تهران ، بهترین هتل تهران 5 ستاره

منوی متنوع ،از آنجایی که کترینگ ارزان در تهران به رویدادهای مختلف دعوت می شوند، کسب و کار باید به اندازه کافی انعطاف پذیر باشد تا بتواند با نیازهای مشتریان سازگار شود. ایده خوبی است که مجموعه ای متفاوت از منو یا آیتم ها را ارائه دهید. این به همان اندازه به سود کسب و کار است ، زیرا رضایت مشتری را افزایش می دهد و پایگاه مشتری را افزایش می دهد. البته هیچ کسب و کار پذیرایی کامل نیست. اما حداقل الزامات مانند موارد ذکر شده در بالا وجود دارد که همیشه باید وجود داشته باشد.

همانطور که همه کسانی که در صنعت پذیرایی فعالیت می کنند کاملاً آگاه هستند ، برای دستیابی به موقعیت یک کیترینگ "بزرگ" نیاز به ترکیبی از آموزش ، تجربه ، کاربرد و اراده برای موفقیت در تجارت است. کترینگ ارزان در تهران باید مهارت های بیشتری را بیش از تولید و تهیه نمودن از غذا داشته باشند. در این مقاله به برخی از ویژگی ‌هایی که اکثر کیترینگ ‌های با کیفیت برتر ما دارند نگاه می‌ کنیم ، که به آنها امکان می ‌دهد به درستی ادعا کنند که جزو بهترین شرکت‌ های کیترینگ هستند.

اجزای کلیدی یک کیترینگ عالی

کیفیت غذا هسته اصلی کسب و کار کترینگ ارزان در تهران ، کیفیت غذایی است که سرو می شود. این احتمالاً برای مشتریان شما اهمیت چندانی ندارد که هر جنبه ای از خدمات شما بی عیب و نقص باشد ، زیرا غذای نامرغوب است. هنگام انتخاب یک سرویس پذیرایی در فضای باز ، در مورد غذا و نوشیدنی آنها پرس و جو می کنید. می‌توانید از خانواده یا دوستان خود در مورد غذاخوری‌هایی که بهترین گزینه‌های منو را دارند، توصیه‌هایی بخواهید. وقتی مردم در هر رویدادی شرکت می‌کنند، معمولاً به یاد می‌آورند که از غذای خود در کجا بیشتر لذت می‌برند.

هر زمان که یک غذاساز در فضای باز استخدام می کنید ، مطمئن شوید که آنها مواد غذایی تازه و غیر آلوده را سرو می کنند. این نکته مهمی است که در انتخاب غذاخوری باید به آن توجه کنید. همیشه یک کیترینگ در فضای باز با شهرت خوب برای حمل غذا به محل برگزاری به ایمن ترین روش انتخاب کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که سرویس پذیرایی استخدام شده گواهینامه ها را به روز کرده و بدون هیچ گونه تخلفی کار می کند.

مراقبت از مشتری ، کار در کنار مشتری در تنظیم منو برای یک رویداد پذیرایی ضروری است. یکی دیگر از ویژگی های کیترینگ های خوب این است که می توانند طبق لیست مهمانان کوچک تا بزرگ کار کنند. بسته به محل برگزاری و نوع مهمانی ، کترینگ ارزان در تهران اطمینان حاصل می کنند که غذا برای همه مهمانان بدون دردسر سرو می شود. کیترینگ ‌های حرفه ‌ای در فضای باز ، چه تم سنتی ، چه شیک و چه مدرن باشن د، آموزش دیده‌ اند تا بدون ترس و وحشت از عهده هر نوع موقعیتی برآیند. ضروری است که بتوانیم به این موارد به شکلی تخیلی پاسخ دهیم و منوهایی بسازیم که نه تنها با مزه و بی خطر باشند ، بلکه متنوع ، تخیلی و مغذی باشند.

مقالات پیشنهادی: کافی شاپ ارزان تهران ، کافه سنتی در انقلاب ، کافی شاپ در میدان انقلاب ، کافه قلیون دار در انقلاب ، بهترین کافه های تهران

یک کترینگ ارزان در تهران و یک تیم کترینگ حرفه ای کسی است که به شما کمک می کند یک رویداد منحصر به فرد و فراموش نشدنی را برنامه ریزی کنید. به خصوص ، رویدادهای موضوعی نیاز به تفکر و ایده های برجسته زیادی برای موفقیت دارند. مهم نیست که یک رویداد چقدر با دقت برنامه ریزی شده است ، احتمال دارد با هر بحران پیش بینی نشده ای مواجه شود. چه اتفاقی ناگوار در یک میز بوفه باشد و چه پذیرایی از مهمانان بیشتر از آنچه انتظار داشتید ، شرکت پذیرایی حرفه ای شما در فضای باز باید آماده باشد تا با هر موقعیتی که برایشان پیش می آید سازگار شود.

بنابراین ، به دنبال تهیه کننده ای باشید که بتواند ایده های منحصر به فرد درخشانی برای برجسته کردن هر رویداد ارائه دهد. بنابراین ، کترینگ‌ های فضای باز شما می‌توانند چیزی خارق ‌العاده را به رویداد شما ارائه دهند ، برخلاف دکوراسیون یا ایده‌هایی که ممکن است در هر مهمانی دیگری دیده باشید.

هزینه های پرسنل ، همه رویداد های ما نیاز به کارکنان برای راه اندازی ، خدمات و تمیز کردن دارند. کارکنان مجرب ما برای هر چیزی که شما یا مهمانانتان نیاز داشته باشید در مراسم شما حضور خواهند داشت. ما تعداد سرورها ، صندوق ‌دارها را که برای اجرای موفقیت ‌آمیز رویداد شما ضروری هستن د، تعیین می‌کنیم و این هزینه‌ ها در قرارداد شما ظاهر می‌شود. علاوه بر این ، ما یک مدیر رویداد حرفه ای بسیار ماهر را برای نظارت بر تمام جنبه های رویداد شما بدون هزینه اضافی ارائه می دهیم.

محدودیت های غذایی ، ما می توانیم اکثر محدودیت های غذایی را برآورده کنیم و به ایجاد یک منوی سفارشی برای پذیرایی از مهمانان شما کمک خواهیم کرد. فقط هنگام رزرو شرایط مورد نیاز خود را به ما اطلاع دهید و ما به ایجاد یک منوی خاص برای پذیرایی و خوشحالی مهمانان شما کمک خواهیم کرد.

تهیه غذا برای یک گروه بزرگ می تواند دشوار باشد، به خصوص اگر زمان و پول کمی دارید. برای کمک به شما در تهیه و خدمات غذا، به استخدام یک سرویس پذیرایی عروسی حرفه ای یا پذیرایی برای هر رویداد دیگری برای یک گروه بزرگ فکر کنید. با این کار می توانید مطمئن شوید که همه چیز طبق برنامه پیش می رود و بازدیدکنندگان شما راضی هستند.

کترینگ سهم مناسبی از بودجه رویداد شما را تشکیل می دهد. غذا و سرو در هر رویدادی از اهمیت بالایی برخوردار است. اما با این وجود، راه‌های زیادی وجود دارد که از طریق آنها می‌توانید با کاهش هزینه‌های پذیرایی خود، بودجه خود را آسان کنید. همه اینها بدون به خطر انداختن کیفیت غذا یا سرو قابل دستیابی است. کاهش هزینه های پذیرایی رویداد شما در واقع یک قدم عاقلانه است. شما هنوز این فرصت را دارید که رویداد خود را موفق کنید. برای مهمانان خود محیطی نزدیک تر فراهم کنید که برای همنشینی راحت باشد.

راهنمای پذیرایی برای گروه های بزرگ باید و نبایدها : پذیرایی برای گروه های بزرگ یک کار دلهره آور است، فرقی نمی کند که یک گردهمایی خانوادگی، عروسی یا یک رویداد شرکتی باشد. وقتی صحبت از تامین نیازهای غذایی چندین نفر می شود، ممکن است احساس سنگینی داشته باشد. اما استرس نداشته باشید، زیرا با آماده سازی و برنامه ریزی مناسب می توان پذیرایی از یک گروه بزرگ را لذت بخش تر و راحت تر کرد.

اگر می خواهید کنترل کاملی بر منو، خدمات و ارائه داشته باشید، می توانید پذیرایی در منزل را در نظر بگیرید. هنگامی که منو را بر اساس ترجیحات و علاقه مهمانان خود سفارشی می کنید، می توانید خدمات پذیرایی شخصی و سرگرم کننده تری برای آنها ارائه دهید. با این حال، چالش‌های منحصر به فردی برای پذیرایی در خانه وجود دارد، مانند اطمینان از داشتن غذای کافی، استفاده بهینه از زمان و منابع خود، و مدیریت مسائل پیش‌بینی نشده‌ای که ممکن است در این مناسبت ایجاد شود.

اگر می‌خواهید هزینه‌های پذیرایی خود را به اندازه لقمه کاهش دهید و آن‌ها را مقرون به صرفه‌تر کنید، این 5 نکته مفید به شما در شروع نحوه انجام آن کمک می‌کند.

به دنبال کترینگ و قالبی باشید که مناسب بودجه است : خوب، ممکن است به دلیل اعتماد و تجربه شما از خدمات آنها، به استفاده از خدمات پذیرایی قبلی خود متکی باشید. با این حال، اگر به دنبال گزینه های دیگر نیز باشید، بسیار مفید خواهد بود. کیترینگ قبلی شما ممکن است بهترین یا ارزان ترین انتخاب نباشد. رویدادهای شرکتی اساساً حول یک موضوع یا قالب است. انتخاب قالب مناسب نقش مهمی در برنامه ریزی بودجه رویداد شما دارد. قالب باید مطابق با بودجه شما باشد. در مورد تمام قالب های موجود از کیترینگ ها بپرسید. قالب رویداد شما می تواند در هزینه شما صرفه جویی کند یا بودجه شما را کاهش دهد. به همین دلیل است که اگر تمایل بیشتری به صرفه جویی در پذیرایی رویداد خود دارید، انتخاب یک قالب اقتصادی تر مفید خواهد بود.

در مورد قیمت پیشنهادی توسط کترینگ ها صحبت کنید : قیمت پذیرایی ممکن است تا حد زیادی متفاوت باشد. قیمت ها بسته به در دسترس بودن و با توجه به فصل تغییر می کند. در فصل شلوغی مانند عروسی‌ها و جشنواره‌ها و غیره، فضای کمتری برای مذاکره وجود دارد، زیرا تقریباً همه کترینگ‌ها رزرو شده‌اند. اگر چه در فصل خارج از فصل، اگر تاریخ رویداد در هیچ یک از تعطیلات کاهش نیافته باشد، می‌توانید قیمت‌ها را مذاکره کنید.

کترینگ سلف سرویس  : یک بوفه سلف سرویس به شما در کاهش هزینه های اضافی کمک می کند زیرا اکنون نیازی به کارکنان اضافی ندارید تا به همه در میزهایشان خدمات ارائه دهند. پرسنل هزینه زیادی است و با ارائه گزینه سلف سرویس، فشار بر بودجه شما فوراً کاهش می یابد. اما این نیز می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، زیرا شانس بیشتری برای حذف چیزها در سرتاسر جدول در خود خدمتی وجود دارد. برای تمیز و تازه نگه داشتن بوفه به پرسنل کمی نیاز دارید.

حتی اندازه بشقاب هم مهم است : بشقاب های بزرگتر باعث هدر رفتن بیشتر غذا می شود. وسوسه انگیز است که بشقاب خود را با غذای بیشتر از آنچه می توانید بخورید با تعداد زیادی از گزینه های موجود در بوفه و یک بشقاب بزرگتر در دست پر کنید. بشقاب های کوچکتر غذا را منحصر به فرد تر و در عین حال اشتها آورتر می کند. به این ترتیب نه تنها از هزینه های بیش از حد غذا جلوگیری می کنید، بلکه از هدر دادن غذا نیز جلوگیری می کنید. بشقاب های کوچک ساده و جذاب را می توان به زیبایی چیدمان کرد تا ظاهری متمایز به ارمغان آورد.

 مقالات پیشنهادی: رستوران خوب برای تولد ، هتل ارزان استان تهران ، اتاق عروس و داماد در هتل تهران ، کافه با موسیقی زنده ، رستوران سنتی میدان انقلاب

ظروف ساده، ظروف غذاخوری کمتر : اگرچه غذاساز شما غذاهای متنوعی را به شما پیشنهاد می کند. رفتن به سمت غذاهای ساده تر و محبوب تر، انتخاب خوبی خواهد بود. مهمانان شما به سادگی از دیدن گزینه های غذایی محبوب در بوفه لذت خواهند برد. اگر کترینگ لیست خوبی از گزینه‌ها را پیشنهاد می‌کند، می‌توانید بدون انجام تغییرات زیادی با آن بروید. اما در عین حال اگر برنامه ریزی کرده اید که غذا را بر اساس هر موضوع آشپزی یا طعم خاصی سرو کنید، می توانید آن را نیز بخواهید و تغییرات لازم را ایجاد کنید. ظروف غذاخوری ساده و کمتر به نسبت بودجه شما خوب است. برخی از کترینگ ها ظروف غذاخوری خود را بدون دریافت مبلغ اضافی برای آن تهیه می کنند. اما حتی اگر مجبور به استخدام ظروف غذاخوری هستید، با انتخاب ظروف ساده و کمتر، هزینه های خود را به حداقل برسانید.

برنامه ریزی از قبل: برنامه ریزی از قبل کلید موفقیت یک کسب و کار پذیرایی خانگی است. شما باید از تعداد مهمانان، نوع غذایی که دوست دارند و نیازهای غذایی خود آگاه باشید. برنامه ریزی شام خود از قبل به شما زمان زیادی برای تهیه و خرید لوازم می دهد. درک بسیاری از غذاهای منطقه ای و طعم های متمایز آنها بسیار مهم است اگر می خواهید پذیرایی عروسی هندی را ترتیب دهید تا بتوانید ذائقه مهمانان خود را برآورده کنید.

کارها را ساده نگه دارید: ما به شما پیشنهاد می کنیم هنگام ارائه خدمات به گروه های بزرگتر منوی خود را ساده و در عین حال جذاب نگه دارید. از ارائه گزینه های زیاد یا غذاهای چالش برانگیز به بازدیدکنندگان خود اجتناب کنید. در عوض، چند غذای ساده و آماده را انتخاب کنید که به سرعت قابل سرو و مصرف باشد. با این کار می توانید سازماندهی خود را حفظ کنید و اطمینان حاصل کنید که به همه به موقع خدمات داده می شود. با تنوع بیشتر و پرماجرا شدن ذائقه مردم، شرکت های پذیرایی با ارائه طیف وسیع تری از غذاهای جهانی برای ایجاد یک تجربه منحصر به فرد و به یاد ماندنی برای مشتریان خود پاسخ می دهند.

یکی از مزایای اصلی گنجاندن طعم های جهانی در منوی پذیرایی این است. مهمانان اغلب مشتاق هستند غذاهای جدید و بین المللی را امتحان کنند و شرکت های پذیرایی که می توانند طیف وسیعی از غذاهای بین المللی را ارائه دهند، به احتمال زیاد تجربه ای به یاد ماندنی برای مهمانان خود ایجاد می کنند.

کمبود غذا: یکی از بدترین اتفاقاتی که ممکن است هنگام پذیرایی از مجالس بزرگ بیفتد تمام شدن غذا است. مطمئن شوید که غذای کافی برای همه بازدیدکنندگان خود دارید و برای جلوگیری از این امر فقط در صورت نیاز به خوردن غذای اضافی فکر کنید. بهتر است غذای اضافی داشته باشید تا اینکه تمام شود و بازدیدکنندگان خود را گرسنه و ناراضی رها کنید. همچنین، هنگام تنظیم وعده غذایی خود، حتماً احتمال درخواست کمک دوم توسط برخی از بازدیدکنندگان را در نظر بگیرید.

پذیرایی برای مجالس بزرگ می تواند یک تجربه مفید با برنامه ریزی و اجرای خوب باشد. با رعایت این بایدها و نبایدها، می توانید تضمین کنید که مهمانان شما راضی خواهند بود و رویداد شما بدون مشکل برگزار می شود. به هر حال، راز موفقیت در پذیرایی در خانه حفظ کارایی، نظم و رضایت همه در طول این مناسبت است.

برای سازماندهی یک رویداد و تصمیم گیری در مورد اینکه کدام ارائه دهنده خدمات پذیرایی را استخدام کنید تا حداکثر سود را به دست آورید، فکر زیادی می شود. سازماندهی و مدیریت هر رویداد یک کار بزرگ است و برای مدیریت بهتر امور برای رویداد خود به یک تهیه کننده خوب در کنار خود نیاز دارید. خدمات پذیرایی در بوپال رویداد شما را مطابق با بودجه شما مدیریت می کند.

اگر قصد دارید رویداد خود را در شهر تهران یا هر شهر مجاور برنامه ریزی کنید، از وب سایت ما، می توانید بهترین پذیرایی را در تهران انتخاب کنید. طیف وسیعی از گزینه ها را از نظر غذا و موضوع دریافت خواهید کرد. تنوع مورد نظر شما نیز به راحتی توسط این کترینگ ها ارائه می شود.


© مرداد سال 1400 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت نزد هتل اورین محفوظ می باشد . | طراحی ، توسعه و راه اندازی توسط OFOGHIT